Klikkbar styrker seg!

Klikkbar Media blir større for hvert år! Si hei til Julie- vår nye prosjektleder og digital markedsfører. Hun er 25 år og bosatt i Stokke og er klar for nye prosjekter hos oss.

}

Lesetid: 2 minutter

Vi i Klikkbar har planer om å vokse den neste tiden. I denne runden får vi med oss Julie på laget. Hun har tidligere en bachelorgrad i markedsføring og merkevareledelse på Høyskolen Kristiania, men tar med seg verdifull kunnskap fra videreutdanningen i digital markedsføring på Noroff.

Hvem er Julie?

Julie er også sertifisert Google ekspert på lik linje som sin forgjenger Mikael. Derfor fortsetter vi å være Google Partner for våre kunder også i fremtiden.

“Nå har jeg vært hos Klikkbar Media i 4 uker og stortrives med gjengen. Kundene våre har både spennende produkter og tjenester, men også givende utfordringer. Gleder meg veldig til å fortsette dypdykkingen og kreative prosjekter med Klikkbar gjengen og de fine kundene våre”

 

Fem kjappe.

Foretrekker du fysisk- eller teamsmøter?
– Fysisk er foretrukket. Er mye hyggeligere å sitte i rom med kundene.

Hva liker du best av film eller serie?
– Hvis jeg må velge blir det serie i hverdagen. Men en god film er best på kino.

Foretrekker du hund eller katt?
– Selvfølgelig hund. Jeg har en liten staffie hjemme som heter Tiko????

Bruker du mest tid på Facebook eller TikTok?
– Definitivt TikTok. Der henter jeg mye inspirasjon og mye latter.

Foretrekker du brus eller kaffe?
– Kaffe! Lite som slår en god kopp kaffe på morgenen eller en hyggelig kaffeprat med kolleger eller kunder.

Trenger du å bli synlig på Google? Eller kjenner tiden ikke strekker til å gjennomføre deres gode ideer? Ta kontakt idag! Så gjør vi det vi kan best, nemlig å gjøre dere klikkbare.