Alt innen grafisk design og identitet.

Grafisk design handler om å lage visuelle elementer ved hjelp av bilder og tekst for å formidle et budskap eller en idé. Den grafiske designeren har som oppgave å designe elementer som effektivt når bedriftens målgruppe, ved å bruke passende farger, skrifttyper og stil.

Design og identitet som gjør deg uforglemmelig.

Vi hjelper bedrifter med å bygge sterke og lett gjenkjennelige merkevarer. Enten dere trenger en sprek ny logo, en stilig profilmanual, eller bare en liten oppfriskning av deres merkevareidentitet, så fikser vi det.

Vi tilbyr en rekke tjenester innen grafisk

Med visuell identitet mener vi de visuelle elementene som representerer bedriftens merkevare. Gjennom et tett samarbeid og en dyp forståelse av bedriftens merkevareidentitet, kan vi designe en logo, og skape en konsistent visuell merkevare for å nå bedriftens målgruppe. Dette inkluderer layout, mønstre, fargepalett, elementer til nettstedet, typografi og bildestil.

Merkevareidentitet omfatter alle aspekter som gjør en merkevare unik og gjenkjennelig, og fungerer som ankeret i merkevarebygging. For å øke kjennskapen til merkevaren og maksimere salg, er det avgjørende å ha en solid kommunikasjonsstrategi. Denne strategien bør være basert på bedriftens verdier og løfter, tone of voice, og kultur og filosofi, samt være tydelig og konsekvent for å unngå forvirring blant mottakerne.

Logoen utgjør en av de mest sentrale elementene i en bedrifts merkevareidentitet. Faktisk er mer enn halvparten av merkevarens førsteinntrykk visuelt, og bruk av farger kan øke merkevaregjenkjenning med så mye som 80%.

Vi skaper minneverdige og effektive logoer som hjelper dere å bygge en sterk merkevare. I de fleste tilfeller designer vi forskjellige utgaver av samme logo slik at den passer til ulike seksjoner på nettsiden, forskjellige trykksaker, sosiale medier og mer.

Våre dyktige grafisk designere besitter omfattende kunnskap om former, farger og et variert spekter av digitale verktøy som er avgjørende når man utformer en logo. Med et tidløst design vil logoen deres aldri gå ut på dato, og merkevaren vil stå sterkt.

Selv om mye i dag er digitalisert, er det fortsatt visse trykksaker som har en unik kraft til å skape varige inntrykk hos potensielle kunder.

Vi tilbyr design av essensielle trykksaker som brosjyrer, kataloger, plakater og visittkort. Dette er trykksaker som gir en profesjonell og pålitelig fremtoning for bedriften deres når dere møter potensielle kunder eller samarbeidspartnere ansikt til ansikt.

Vår ekspertise sikrer at deres budskap kommuniseres med både stil og profesjonalitet, samtidig som bedriften skiller seg ut av mengden.

Når det gjelder produksjon av trykksaker og reklamemateriell har vi et tett samarbeid med vår lokale partner ET-Cetera. Dette samarbeidet gjør at vi kan levere produkter av høy kvalitet til konkurransedyktige priser, enten det dreier seg om brosjyrer, plakater, messevegger eller T-skjorter.

Trenger bedrift deres mer oppmerksomhet og synlighet? Vi designer markedsmateriell som messevegger, rollups, bannere, giveaways, T-skjorter, bilfolie og mer.

Messevegger og bannere er avgjørende for å tiltrekke potensielle kunder som er samlet på ett sted, og for å skille seg ut blant konkurrentene. Ved å bruke mobil reklame som bilfolie, utvider du imidlertid rekkevidden og eksponerer budskapet ditt for en bredere målgruppe. Attraktive giveaways kan bli en favoritt blant kundene, og kontinuerlig minne dem om din bedrift.

Med nøye gjennomtenkte design kan vi hjelpe bedriften deres å bli den som vekker oppsikt på messearrangementer, eller bli gatens mest bemerkelsesverdige bedrift. Uansett formål, kan vi skape et unikt design som passer perfekt til deres virksomhet.

Ofte stilte spørsmål om design og identitet.

K
L

Hva er profilmanual?

En profilmanual, også kjent som en brand guide eller stilguide, er et omfattende dokument som inneholder retningslinjer for hvordan merkevaren din skal presenteres visuelt. Den inkluderer spesifikasjoner for bruk av logo, farger, typografi, bilder og andre designelementer.

Formålet med profilmanualen er å sikre konsistens på tvers av alle plattformer og materialer, slik at merkevaren din opprettholder en gjenkjennelig og profesjonell fremtoning uansett hvor den vises. Dette er et essensielt verktøy for alle som jobber med din merkevare, fra designere til markedsførere, for å sikre at merkevaren kommuniseres på en helhetlig og sammenhengende måte.

K
L

Hvordan kan fargevalg spille en rolle i en merkevare?

Fargevalg spiller en kritisk rolle i en merkevare fordi farger har en evne til å påvirke hvordan målgruppen oppfatter merkevaren. Tenk på det: blått kan få folk til å føle seg rolige og trygge, mens rødt kan gi en følelse av energi og lidenskap.

Når vi velger farger, sørger vi for at de ikke bare ser bra ut, men også sender de riktige signalene til målgruppen din. Riktig fargebruk kan hjelpe merkevaren din å skille seg ut, bli lett gjenkjent, og skape en emosjonell forbindelse med kundene dine. Vi hjelper deg med å finne de perfekte fargene som passer akkurat din merkevare og gjør den uforglemmelig!

K
L

Kan dere redesigne min eksisterende merkevareidentitet?

Ja, vi kan definitivt hjelpe deg med redesign! Med vår kunnskap og erfaring fra design kan vi skape en helt ny merkevareidentitet, eller til og med piffe opp eksisterende om det er ønskelig. Vi analyserer nøye hva som fungerer bra med nåværende identitet, og identifiserer muligheter for forbedring. Dette sikrer at den oppdaterte identiteten ikke bare ser flott ut, men også oppfyller dine forretningsmål og resonnerer med målgruppen din.

Priser på grafisk design.

Se våre referanser innen grafisk .

Som standard har vi en timespris på 1250 kr eks mva for grafisk design, men vi kan tilby en fastpris på de aller fleste prosjekter. En fastpris er basert på prosjektets omfang og antall revisjoner som er nødvendige.

Vi er forpliktet til å sikre at våre kunder får en pris som er både rettferdig og konkurransedyktig for våre tjenester. Vi oppfordrer dere til å ta kontakt for en uforpliktende samtale, hvor vi kan diskutere prosjektets spesifikasjoner og gi et nøyaktig tilbud basert på deres individuelle behov og ønsker.

Priser på grafisk design.

Som standard har vi en timespris på 1250 kr eks mva for grafisk design, men vi kan tilby en fastpris på de aller fleste prosjekter. En fastpris er basert på prosjektets omfang og antall revisjoner som er nødvendige.

Vi er forpliktet til å sikre at våre kunder får en pris som er både rettferdig og konkurransedyktig for våre tjenester. Vi oppfordrer dere til å ta kontakt for en uforpliktende samtale, hvor vi kan diskutere prosjektets spesifikasjoner og gi et nøyaktig tilbud basert på deres individuelle behov og ønsker.

Se våre referanser innen grafisk.

Trenger du en grafisk designer?

Vi er stolte av å kunne tilby en omfattende portefølje av tjenester innen grafisk design og identitet. Våre grafiske designere holder til i moderne kontorer i Tønsberg, men er tilgjengelig for å hjelpe deg uansett hvor du befinner deg.

Ta kontakt med oss i dag, så tar vi en prat om ditt neste prosjekt!