Bli kjent med oss.

Vi er Klikkbar Media.

Et dedikert team av markedsførere, grafiske designere, web-designere, videografer, prosjektledere og tekstforfattere.

Kort sagt så elsker vi det vi driver med. Så enkelt som det.

Hvem er vi?

Utad ser det ut som vi er deres
in-house markedsførere.

Godt innhold kan ikke fremprovoseres. Vi tror på det som er ærlig, og lager innhold basert på ekte historier. Som kunde hos oss kan du forvente at vi lager engasjerende innhold gjennom tekst, lyd, bilde og video.

Ikke bare produserer vi innhold skreddersydd for akkurat dere, men vi vet hvilke kanaler innholdet bør publiseres i, og hvordan innholdet bør sponses i de ulike kanalene for å nå deres målgruppe. Som kunde hos oss vil det utad se ut som vi er deres in-house markedsførere. Dette er noe vi er stolte av, for så dedikerte er vi i å bli kjent med akkurat deres markedsbehov.

Vårt absolutte hovedmål er å sikre at dere får den oppmerksomheten dere fortjener i sosiale medier og på nett. Vi ønsker ikke nødvendigvis alltid salg akkurat nå, i form av «impulskjøp», men vi ønsker at dere skal bli husket over tid. Vi sørger for at dere blir snakket om. Er ikke det målet med markedsføring?

Hvis du vil ha et tradisjonelt reklamebyrå som lager quick-fixer og kampanjer for deg, så er nok ikke vi riktig match. Dersom du ser deg trøtt på glattpolerte reklamefilmer, ønsker å utfordre det tradisjonelle og vise innhold på en måte som ingen andre gjør, er det stor sannsynlighet for at vi kan lage mye kult sammen.

Folkene.

Hils på teamet.

Vi er et sammensveiset team, som alltid sørger for at ideene og kreativiteten bobler.

Fredrik

Byråleder | Partner

Mona

Kundebehandler | Partner

Simen Andreas

Design & Web | Partner

Anette

Markedsfører | Partner

Julie

Markedsfører

Ida

Markedsfører

Snorre

Video | Partner

Helene

Foto

Thea

Grafisk