Vi lager profesjonelle nettsider og nettbutikker.

Vårt webutviklingsteam hjelper bedrifter med å etablere en robust og innbydende digital plattform, som vil støtte og fremme deres forretningsmål.

Nettsider og nettbutikker som driver bedriften fremover.

Vi tilbyr en rekke tjenester relatert til nettsider og nettbutikker, for å hjelpe bedrifter med å etablere en effektiv og brukervennlig digital tilstedeværelse. Enten dere trenger et helt nytt nettsted, oppfriskning eller vedlikehold av eksisterende side – står vi klare til å bistå.

Våre tjenester inkluderer

Vi utvikler skreddersydde nettsider for både små og store bedrifter. Vårt mål er ikke bare å gjenspeile bedriftens identitet og formål gjennom nettsiden, men også å optimalisere for søkemotorer og en best mulig brukeropplevelse.

Vi er svært bevisste på betydningen av å skille seg ut fra mengden, og har derfor dyktige grafisk designere som kombinerer kreativitet med nøyaktighet i sitt arbeid.

Et responsivt design er avgjørende for å sikre at din bedrift er tilgjengelig for alle brukere. Vi tilpasser designet på nettsiden for optimal visning på ulike enheter, inkludert mobiltelefoner, nettbrett og stasjonære datamaskiner. Dette gir ikke bare en sømløs brukeropplevelse for besøkende, men sikrer også at nettstedet ditt er godt forberedt for fremtidige teknologiske endringer og utviklinger.

Vi bistår med oppsett av domene, tilknytning av tjenester som Google Analytics og andre sporingsverktøy, samt andre tjenester som sørger for at din nettside presterer optimalt.

Vi tilbyr profesjonell utvikling av nettbutikker, hvor salg står i fokus. Gjennom avanserte produktfiltrerings- og søkefunksjoner sikrer vi at kundene enkelt finner riktig produkt.

Vi forstår viktigheten av en sømløs og trygg handleopplevelse på nett. Derfor tilbyr vi integrasjon med sikre betalingsløsninger og implementering av cookies for en personlig tilpasning av kundeopplevelsen. Vi gir også opplæring i bruk av kontrollpanelet ved behov, slik at du har full kontroll over din nettbutikk.
Vi legger stor vekt på enkel navigering og brukervennlighet for å sikre en god besøkstid og unngå en høy fluktfrekvens. Vår målsetning er å sikre at nettbutikken er brukervennlig og har en intuitiv oppbygning, slik at besøkende enkelt kan finne det produktet de leter etter.

Samtidig fokuserer vi på SEO-optimalisering for å forbedre nettbutikkens rangering i søkemotorresultatene. Dette oppnår vi gjennom en grundig søkeordsanalyse, optimalisering av innhold og teknisk SEO.

Ofte stilte spørsmål om oppstart og drift av nettsider og nettbutikker.

K
L

Hva er WordPress?

WordPress er en åpen kildekode-plattform, som brukes til å lage og administrere nettsider og blogger. Det er kjent for sitt brukervennlige grensesnitt, fleksibilitet og omfattende utvalg av utvidelser og temaer, noe som gjør det enkelt å tilpasse og utvide funksjonaliteten.

Det er ikke uten grunn at hele 43,2 % av alle nettsteder på internett bruker WordPress i dag. Du får en sikker og stabil nettside-løsning med et content management system (CMS) som er optimalisert for søkemotorer.

K
L

Hvor mye koster WordPress?

En av fordelene med å bruke WordPress er at selve plattformen er gratis å bruke. Eventuelle kostnader er vanligvis knyttet til utvidelser (plugins) og moduler som leveres av tredjepartsleverandører.
K
L

Hvor lang tid tar det å lage en nettside?

Dette varierer ut fra omfanget og deres spesifikke behov. En typisk ensidig nettside (one-pager) kan leveres på så kort tid som en uke. Større nettsider tar naturligvis lengre tid å utvikle, men vi er alltid fleksible for å imøtekomme deres ønsker om lanseringstidspunkt.

Vi er veldig opptatt av at dere som kunde blir fornøyd, og vi fokuserer på å bruke tiden på å kvalitetssikre og optimalisere nettsiden.

K
L

Hvordan starte nettbutikk?

På samme måte som med en vanlig nettside, begynner prosessen med å etablere behovene for nettbutikken. Hvor mange produkter skal dere selge? Hvilket betalingsløsninger skal tilbys? Skal nettbutikken primært stå for lagerbeholdingen?

Disse er typiske spørsmål som hjelper med å identifisere behovene. Basert på disse behovene starter vi prosessen med å designe nettbutikken og finne de mest passende løsningene.

K
L

Hva er Woocommerce?

WooCommerce er en utvidelse for WordPress som gjør det mulig å bygge en fullverdig nettbutikk. Den tilbyr et bredt utvalg av temaer og utvidelser, slik at du kan tilpasse utseendet og funksjonaliteten til nettbutikken etter dine behov og preferanser.

Takket være sin fleksibilitet passer WooCommerce både til små og store bedrifter. Den støtter også noen av de mest populære betalingsløsningene i Norge som; Vipps, Klarna og Paypal, noe som gjør den til et ideelt valg for norske nettbutikker.

K
L

Hva er Shopify?

Shopify er en ledende e-handelsplattform som gjør det mulig for bedrifter å opprette, tilpasse og drive egne nettbutikker. Med over en million aktive brukere verden over, er Shopify kjent for sin brukervennlighet, fleksibilitet og omfattende funksjonssett. Shopify er ideell for bedrifter av alle størrelser, fra små oppstartsselskaper til store etablerte merker.

K
L

Hvordan drifte en nettside?

For å sikre optimal ytelse og sikkerhet, må nettsiden driftes gjennom regelmessig vedlikehold og oppdateringer. Dette beskytter nettstedet mot hacking, malware og andre sikkerhetstrusler. I tillegg hjelper drift med å identifisere og løse tekniske problemer raskere.

Vi tilbyr regelmessige oppdateringer og vedlikehold av nettsider og nettbutikker for å sørge for optimal ytelse og sikkerhet. Vi tar oss av alt fra ytelsestesting og feilretting til backup-rutiner, lenke-overvåkning og nødvendige oppgraderinger, slik at du kan være trygg på at din digitale plattform er i pålitelige hender.

Hva koster en nettside eller en nettbutikk?

Se våre referanser innen nettsider og nettbutikker.

Valget av nettside kan sammenlignes med å velge en bil – det avhenger av hvilket behov du har. Hvor langt skal du kjøre? Hvor mange dører trenger du? Vil du ha fossilt eller elektrisk?

For en enkel nettside med bare én eller to sider, med grunnleggende tekst og noen bilder, vil prisen ligge et sted mellom 15 000 og 22 000 kr. Hvis du derimot ønsker en mer omfattende nettside med flere undersider, SEO-optimalisert tekst, spesifikke utvidelser, og kanskje bilder fra en bildebank, så kan man regne mellom 30-50.000 kr, alt avhengig av omfang.

Det handler om deres behov og hvilken målgruppe dere ønsker å nå. Vi foretrekker alltid å ha et møte for å kartlegge deres behov, slik at vi kan gi dere en pris som møter både deres og våre forventninger til en nettside som konverterer.

Ta det første steget mot å forvandle din bedrifts digitale tilstedeværelse.

Slå på tråden for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe din bedrift. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Vi hjelper dere også med