All Onboard
Opplevelsene venter på dere.

Case

All Onboard bestemte seg for en drastisk forbedring av deres nettside, som tidligere var mangelfull og gjennomgående utdatert. Det var på tide å modernisere og optimalisere sin nettside for å bedre presentere sine mange spennende aktiviteter og tjenester.

Brief

All Onboard har vært leverandør av minneverdige opplevelser og minner siden 1999. Med over to tiår med erfaring har de utviklet en dyp innsikt i hva som skaper minneverdige øyeblikk og hva som er nøkkelen til fornøyde kunder. Deres engasjement for å levere kvalitet har gjort dem til en respektert aktør innenfor eventbransjen.

Løsning

For en så mangfoldig aktør som driver med en bred skala av events og aktiviteter, var det viktig med en nettside som kunne reflektere bredden av tjenestene på en enkel og intuitiv måte. Nettsiden måtte være enkelt navigerbar og gi potensielle kunder en sømløs opplevelse mens de utforsket de ulike aktivitetene. I tillegg var det avgjørende at nettsiden var innbydende og kunne overbevise besøkende om å velge All Onboard for sine arrangementer.

Vi utviklet en fullverdig nettside som presenterte dusinvis av aktiviteter på en tiltalende måte. Vi tok ansvar for å produsere tekster, finne passende bilder og utforme nettsiden for å gi den en moderne og profesjonell fremtoning. En viktig funksjon var muligheten for engelsk oversettelse, noe som åpnet opp for et bredere internasjonalt publikum.

Vi satte også i gang en omfattende SEO-strategi for å sikre at All Onboard ville rangere høyt i søkemotorresultatene på Google. Vi forenklet kontaktskjemaet, slik at både kunder og All Onboard kunne enkelt booke aktiviteter. Resultatet var en nettside som ikke bare fungerte som et digitalt utstillingsvindu for All Onboard, men også som en brukervennlig plattform for både kunder og selskapet selv, og som nådde ut til et bredt publikum.