Kristina Klinikken

En helsetjeneste for alle.

Case

Kristina Klinikken ønsket en informativ nettside hvor pasientene kan lese seg opp på behandlinger og enkelt kan booke en time. Nettsiden skulle få en helt ny drakt og ikke minst ny logo.

Brief

LHL sykehuset i Tønsberg og Horten blir til Kristina Klinikken. Kristina Klinikken er et legespesialistsenter med kort ventetid for behandling. De ønsket en rebranding og et nytt design til sin nettside i tråd med den nye profilmanualen.

Løsning

Vår jobb ble å designe en ny nettside og grafiske elementer i samsvar med den nye logoen og profilmanualen.

Designet er preget av kliniske og rene farger. Vi ønsket også å få frem de ansatte en vil møte på Kristina Klinikken. Det skulle være en ryddig oversikt over alle behandlingstilbud de tilbyr, men en like ryddig menyrullgardin med behandlingsområder.

Kristina Klinikken har noen tjenester som går under fritt behandlingstilbud. Dette ble viktig for dem å få frem, ettersom de er en privatklinikk.

På de ulike behandlingene ønsket vi å fremheve kontaktinformasjon og lage klare å tydelige knapper med «kontakt oss» og «Bestill time» for å forenkle brukerreisen. Alle fremtidige pasienter skulle også kunne finne en kort oppsummering, behandlingsdetaljer, behandlingsforløp og hvilke spesialister som kan utføre den aktuelle behandlingen.

I samarbeidet har vi også tatt noen bilder av de ansatte og laget en video før Kristina Klinikken ble opprettet. Vi gleder oss til et videre samarbeid med annonsering på ulike plattformer og få fremmet overgangen fra LHL til Kristina Klinikken.