JP Aarseth

Best på kvalitet, utstyr og service.

Case

JP Aarseth innså at tiden var inne for å etablere en digital tilstedeværelse og ønsket en enkel, brukervennlig nettside som kunne representere deres drift innen transport og logistikk. Målet var å gjøre det enklere for kunder å finne dem på nett.

Brief

JP Aarseth er en leverandør av transport- og logistikktjenester med en solid markedsposisjon. Selskapet har en tydelig miljøvennlig fokus og er kjent for sin kvalitet og pålitelighet i bransjen.

Løsning

En velfungerende og intuitiv nettside er avgjørende når man ønsker å representere profesjonelle tjenester på nettet. For JP Aarseth var det viktig at kundene kunne komme i kontakt med dem enkelt og raskt. Derfor ble det lagt ekstra vekt på en fremtredende «Kontakt oss»-knapp, som gjorde det enkelt for besøkende å ta kontakt med selskapet.

Vi skapte en nettside med flere undersider som gir en omfattende oversikt over JP Aarseth og deres tjenester. Nettsiden ble utformet med et helhetlig og moderne design som reflekterte selskapets profesjonalitet og miljøfokus. I tillegg tok vi ansvar for utforming av tekster som formidlet selskapets verdier og kompetanse på en klar og engasjerende måte.

Resultatet var en nettside som ikke bare gir informasjon, men også fungerer som en plattform for potensielle kunder til å utforske JP Aarseth og deres tjenester grundig.