Foto og video som fremmer din virksomhet.

Vi produserer foto og video av høy kvalitet for alle typer formål. Uansett prosjekt er vi dedikert til å levere salgsfremmende materiale som gir kundetilfredshet og skaper resultater.

Effektiv markedsføring med profesjonelle foto og videoer.

La oss ta hånd om hele prosessen for deg – fra planlegging og opptak til redigering og publisering. Med lang erfaring fra ulike prosjekter og toppmoderne foto- og videoutstyr, sikrer vi høy kvalitet og effektivitet i alt vi leverer. Spar tid og få frem ditt budskap på en profesjonell måte.

Vi kan hjelpe dere med 

For å lykkes på sosiale medier, er det viktig å produsere lettbent og engasjerende innhold. Korte, kreative videoer som fanger oppmerksomheten raskt kan bidra til å øke rekkevidden din. Tips og triks-videoer fungerer spesielt godt, da de gir verdi til seerne på en morsom og enkel måte. Enten det er DIY-tips, produktdemonstrasjoner, raske opplæringer eller behind-the-scenes-innhold, kan slike videoer bidra til å bygge et sterkt forhold til publikumet ditt.

Vi produserer effektive kundereferansevideoer som bidrar til å øke tilliten og troverdigheten til merkevaren din. Ekte historier fra fornøyde kunder gir en pålitelig og troverdig anbefaling av dine produkter eller tjenester, noe som gjør potensielle kunder mer tilbøyelige til å kjøpe når de ser og hører positive erfaringer fra andre. Disse videoene kan brukes på tvers av ulike markedsføringskanaler, som nettsider, sosiale medier og e-postkampanjer, og gir dermed kontinuerlig verdi.

Vi produserer engasjerende og informative produktvideoer som viser dine produkter i aksjon. Disse videoene gir kundene en grundig forståelse av produktets funksjoner og fordeler, og hjelper dem med å se hvordan produktet kan møte deres behov. Ved å visualisere produktenes bruksområder og unike egenskaper, skaper vi innhold som øker kundens interesse og kjøpsvilje. Produktvideoene kan tilpasses ulike plattformer og målgrupper, noe som gjør dem til et kraftig verktøy i din markedsføringsstrategi.

Vi dekker dine arrangementer og produserer eventvideoer som fanger de viktigste øyeblikkene. Våre profesjonelle videoer kan deles med både følgere og kunder, og gir dem en opplevelse av å være til stede. Enten det dreier seg om konferanser, lanseringer, firmafester eller andre begivenheter, sørger vi for å dokumentere og fremheve de mest minneverdige og betydningsfulle delene av deres arrangement.

Vi tilbyr profesjonell dronefilmproduksjon som gir ditt publikum en unik og oppslukende visuell opplevelse. Med våre høykvalitets dronevideoer kan du fange spektakulære luftbilder som fremhever dine prosjekter, arrangementer eller lokasjoner på en måte som vanlige videokameraer ikke kan. Vår erfarne droneoperatør sikrer at hver video er stabil, klar og kreativt komponert, slik at du får innhold som virkelig skiller seg ut.

 

Vi hjelper bedrifter med å tiltrekke seg nye medarbeidere ved å produsere engasjerende rekrutteringsvideoer som fremhever deres arbeidsmiljø og bedriftskultur. Gjennom våre videoer kan potensielle ansatte få et autentisk innblikk i hvordan det er å jobbe hos dere, noe som gjør det lettere å tiltrekke de rette talentene.

Bruk av animasjonsvideoer kan bidra til å formidle komplekse budskap på en enkel og underholdende måte. Animasjoner gjør det mulig å visualisere konsepter som kan være vanskelig å forklare med bare tekst eller statiske bilder. De er også svært fleksible og kan tilpasses for å passe til din merkevarestil og målgruppe.

For å skille seg fra konkurrentene er det viktig å unngå bruk av stockbilder og heller markedsføre med egne bilder som skaper en unik identitet. En god bildebank bør være tilpasset bransjen og inneholde variert innhold som: portretter av ansatte, arbeidsdagen i bedriften, kundeinteraksjoner, ferdige prosjekter, bedriftens lokaler, produkter og før- og etterbilder. Ved å bruke autentiske bilder, fremhever du bedriftens personlighet og styrker kundens tillit.

Ofte stilte spørsmål om foto og video.

K
L

Hvorfor bør man inkludere video i markedsføringen?

Video har blitt et av de mest kraftfulle markedsføringsverktøyene for bedrifter, da det raskt fanger oppmerksomheten og holder seerne engasjert lenger enn tekst og bilder alene. Statistikk viser at forbrukere husker 95% av budskapet når det presenteres via video, sammenlignet med bare 10% når de leser en tekst. I tillegg favoriserer søkemotorer videoinnhold, noe som kan forbedre synligheten og rangeringen av nettsiden.

K
L

I hvilke sosiale medier fungerer video best?

Video fungerer godt på en rekke plattformer, og det er viktig å ta målgruppen i betraktning. Men om vi skal nevne noen:

YouTube er den opplagte lederen innen videoinnhold, og er perfekt for lengre videoer, opplæringer og produktanmeldelser. Instagram, med sitt fokus på visuelt tiltalende innhold, er ideell for korte videoer og historier som forsvinner etter 24 timer, noe som skaper en følelse av umiddelbarhet og eksklusivitet. TikTok, som har eksplodert i popularitet, er best kjent for sine korte, kreative og ofte humoristiske videoer som raskt kan bli virale.

K
L

Hva bør man tenke på når man skal lage video til markedsføringen?

Når du lager video til markedsføringen, er det viktig å definere målet – øke salg, bygge merkevarebevissthet eller informere kunder? Man bør kjenne målgruppen godt, forstå deres behov og hvor de vil se videoen.

Høy kvalitet og god belysning er essensielt, sammen med klar lyd og stabile opptak. Et godt manus og en tydelig plan hjelper med å holde budskapet fokusert. Hold videoen kort og relevant, og bruk engasjerende grafikk og musikk. Vær oppmerksom på plattformspesifikke krav og inkluder alltid en tydelig oppfordring til handling (CTA) som guider seerne videre.

Priser på foto og video.

Prisen på foto- og videotjenester varierer basert på flere faktorer. For fotografering kan prisene påvirkes av varigheten av oppdraget, antall bilder som skal tas, og graden av redigering som kreves.

Prisen på produktfotografering kan variere fra 500 til 3000 kroner per produkt, avhengig av antall bilder, ønsket bakgrunn og nødvendig utstyr.

Animasjonsvideoer for bedrifter kan være et rimeligere alternativ til tradisjonelle reklamefilmer, med priser som starter på 5000 kroner. Kostnadene kan variere basert på antall elementer, om videoen er i 2D eller 3D, samt lengden og oppløsningen på filmen.

Videoproduksjon kan koste alt fra 15.000 til 70.000+ kroner, avhengig av elementer som antall involverte personer, lengden på videoen, opptakssted, reisetid og videokvalitet. Men fortvil ikke! Vi finner alltid en løsning som passer ditt budsjett og dine behov.

Interessert i videoproduksjon?

Ta kontakt med oss for en prosjektgjennomgang og få en uforpliktende prisvurdering.

Vi hjelper dere også med