Jobbe hos oss?

Vi er på utkikk etter flinke folk!

Hvem er vi?
Klikkbar Media består av markedsførere og innholdsprodusenter, og vi ønsker å invitere flere kreative mennesker inn i vårt miljø og vår arbeidsplass.

Har du utdannelse eller erfaring fra vår bransje? Liker du å tenke utenfor boksen, jobbe produktivt og le på jobb? Klikkbar Media ble etablert i 2020 og har siden den gang både vært nødt til å utvide lokaler og øke antall ansatte. Etterspørselen etter digital markedsføring og innholdsproduksjon er større enn noen gang, og vi jobber alltid for å levere vårt aller beste for våre kunder.

Hvem er du?
Du har en god forståelse for ditt fagfelt, behersker å jobbe med ulike kunder samtidig og evner å tenke nytt. Du bør ha tidligere erfaring innen bransjen og relevant utdanning (erfaring og interesse kan veie opp for manglende utdanning).

Det er en fordel å ha en forståelse for hvordan web, innholdsproduksjon, annonsering og sosiale medier fungerer optimalt for best mulig resultater. Ellers ønsker vi deg med en brennende interesse for faget og digital markedsføring forøvrig.

Lyst til å bli en del av Klikkbar teamet?

Våre ledige stillinger

Vi søker en teksforfatter!

Klikkbar Media søker frilans tekstforfatter✏️

Tar du oppdrag som tekstforfatter ønsker vi å høre fra deg. Vi er et markedsbyrå som samarbeider bredt bransjemessig og har ofte behov for en person som er god på tekst til ulike oppdrag.

KVALIFIKASJONER

– Relevant høyere utdanning.

– Erfaring som tekstforfatter.

– God erfaring på å skrive tekst tilpasset sosiale medier.

– Evnen til å tilpasse deg ulike bransjer.

– Er du god på SEO ser vi på det som en stor bonus.

Ønsker du et sted å sitte, inviterer vi deg gjerne med inn i vårt kontormiljø på Stensarmen i Tønsberg 🙂

Vi søker en intern!

Vil du være en del av et markedsbyrå i vekst og lære mer om markedsføringsprosessen fra A-Å? Er du lei av å høre om de 4 P´er, SWOT-analyser og hvor avgjørende et godt slagord er?

Vi har selv erfart hvor stort spriket er fra teori til praksis. En digital markedsfører i dag må kjenne kundens publikum, forstå forskjellen på de ulike sosiale mediene og mestre annonseverktøyene deres. Sosiale medier er i konstant endring, noe som gjør det vanskelig for teorien å holde følge, og vi opplever at påfyll og oppdateringer er en viktig del av faget.

Derfor introduserer vi en praktikantstilling hos oss i Klikkbar Media. Her får du en praktisk innføring i hele markedsføringsprosessen, fra idéutvikling til realisering! Du vil bli godt rustet til å få jobb når du er ferdig med å ta utdanningen din!

Lær mer om hvordan markedsføring faktisk fungerer og hvordan vi jobber for å gjøre en bedrift klikkbar i dagens marked.

Ønskede Kvalifikasjoner:

– Er i et utdanningsløp innen markedsføring.

– Tilgjengelig for en-to arbeidsdager i uken.

– Vi tror du er mellom 19 – 24 år.

– Du har en brennende interesse for digital markedsføring.