Jobbe hos oss?

Vi er på utkikk etter flinke folk!

Hvem er vi?
Klikkbar Media består av markedsførere og innholdsprodusenter, og vi ønsker å invitere flere kreative mennesker inn i vårt miljø og vår arbeidsplass.

Har du utdannelse eller erfaring fra vår bransje? Liker du å tenke utenfor boksen, jobbe produktivt og le på jobb? Klikkbar Media ble etablert i 2020 og har siden den gang både vært nødt til å utvide lokaler og øke antall ansatte. Etterspørselen etter digital markedsføring og innholdsproduksjon er større enn noen gang, og vi jobber alltid for å levere vårt aller beste for våre kunder.

Hvem er du?
Du har en god forståelse for ditt fagfelt, behersker å jobbe med ulike kunder samtidig og evner å tenke nytt. Du bør ha tidligere erfaring innen bransjen og relevant utdanning (erfaring og interesse kan veie opp for manglende utdanning).

Det er en fordel å ha en forståelse for hvordan web, innholdsproduksjon, annonsering og sosiale medier fungerer optimalt for best mulig resultater. Ellers ønsker vi deg med en brennende interesse for faget og digital markedsføring forøvrig.

Lyst til å bli en del av Klikkbar teamet?

Våre ledige stillinger

Vi søker digital markedsfører med fokus på Google Ads og SEO

Tiltredelse: 01. Januar 2024

Ansettelsesform: Fast 100%

Ønsker du å bli en del av et dynamisk miljø der du kan påvirke avgjørelser? Vi søker nå en Google Ads + SEO Ansvarlig som vil spille en nøkkelrolle i vår digitale markedsføringsavdeling.

STILLINGEN

Som Google Ads + SEO Ansvarlig vil ditt hovedfokus være på å drive effektive Google Ads-kampanjer og optimalisere nettsted SEO for å øke synligheten og trafikken til våre kunder. Kjennskap WordPress og webdesign er en bonus.

I denne rollen vil du administrere din egen portefølje med kunder. Du vil samarbeide tett med vårt team av grafiske designere og videoprodusenter. Det er avgjørende at du er organisert og kan planlegge aktiviteter både for deg selv og i samarbeid med kollegene dine, samtidig som du opprettholder en god dialog med kundene dine.

KONKRETE OPPGAVER

 • Utvikle, administrere og optimalisere Google Ads-kampanjer for å øke trafikken og konverteringer.
 • Gjennomføre nøkkelordanalyse og konkurrentanalyse for å identifisere muligheter og forbedringsområder.
 • Implementere og optimalisere SEO-strategier for å forbedre organisk synlighet og rangering på søkemotorer.
 • Overvåke, analysere og rapportere resultatene av kampanjer, og komme med anbefalinger for kontinuerlig forbedring.

KVALIFIKASJONER

 • Relevant utdanning innen digital markedsføring.
 • God erfaring med Google Ads og komplementære verktøy som Tag Manager, GA4 og Merchant Centre.
 • God erfaring med SEO-verktøy og analysetjenester.
 • Evne til å forstå og analysere data for å drive datadrevne beslutninger.
 • Erfaring fra bransjen.
 • Selvgående, kreativ og villig til å utfordre status quo.
 • Evne til å håndtere kundekontakt og møtevirksomhet, med en positiv tilnærming til mersalg.

VI TILBYR

 • 100% fast stilling med konkurransedyktig lønn.
 • Et godt arbeidsmiljø og team spirit
 • Muligheten til å utvikle dine Klikkbare-skills
 • Fine lokaler sentralt i Tønsberg, pluss ekstra bonus: Gratis parkering.

OM OSS

Klikkbar Media er et markedsbyrå i Tønsberg. Vi spesialiserer oss i å hjelpe våre kunder med nettsider, video, grafisk design, annonsering på sosiale medier og Google. Vårt team består av dyktige markedsførere og kreative innholdsprodusenter. Vi ønsker å invitere en dedikert Google Ads + SEO ekspert til å bli en del av vårt inspirerende miljø og arbeidsplass.

Har du utdanning eller erfaring fra bransjen? Liker du å tenke utenfor boksen, jobbe produktivt og le på jobb? Klikkbar Media ble etablert i 2020 og har siden den gang måtte utvide både lokaler og antall ansatte!

SØKNADSPROSESS

For å søke på stillingen som Google Ads + SEO Ansvarlig hos Klikkbar Media, send din CV og en kort søknad som beskriver din relevante erfaring og hvorfor du er den rette kandidaten for denne stillingen til fredrik@klikkbar.no

Vi søker en teksforfatter!

Klikkbar Media søker frilans tekstforfatter✏️

Tar du oppdrag som tekstforfatter ønsker vi å høre fra deg. Vi er et markedsbyrå som samarbeider bredt bransjemessig og har ofte behov for en person som er god på tekst til ulike oppdrag.

KVALIFIKASJONER

– Relevant høyere utdanning.

– Erfaring som tekstforfatter.

– God erfaring på å skrive tekst tilpasset sosiale medier.

– Evnen til å tilpasse deg ulike bransjer.

– Er du god på SEO ser vi på det som en stor bonus.

Ønsker du et sted å sitte, inviterer vi deg gjerne med inn i vårt kontormiljø på Stensarmen i Tønsberg 🙂

Vi søker en intern!

Vil du være en del av et markedsbyrå i vekst og lære mer om markedsføringsprosessen fra A-Å? Er du lei av å høre om de 4 P´er, SWOT-analyser og hvor avgjørende et godt slagord er?

Vi har selv erfart hvor stort spriket er fra teori til praksis. En digital markedsfører i dag må kjenne kundens publikum, forstå forskjellen på de ulike sosiale mediene og mestre annonseverktøyene deres. Sosiale medier er i konstant endring, noe som gjør det vanskelig for teorien å holde følge, og vi opplever at påfyll og oppdateringer er en viktig del av faget.

Derfor introduserer vi en praktikantstilling hos oss i Klikkbar Media. Her får du en praktisk innføring i hele markedsføringsprosessen, fra idéutvikling til realisering! Du vil bli godt rustet til å få jobb når du er ferdig med å ta utdanningen din!

Lær mer om hvordan markedsføring faktisk fungerer og hvordan vi jobber for å gjøre en bedrift klikkbar i dagens marked.

Ønskede Kvalifikasjoner:

– Er i et utdanningsløp innen markedsføring.

– Tilgjengelig for en-to arbeidsdager i uken.

– Vi tror du er mellom 19 – 24 år.

– Du har en brennende interesse for digital markedsføring.