Fence

Manage detection & response.

Case

IT-sikkerhetsfirmaet Fence ønsker å fange kundens oppmerksomhet med en animasjon som viser kjernen i sikkerhetsarbeidet deres på en enkel måte. Via sikkerhetskonseptet MDR, som står for Manage, Detection, Response, passer Fence på at kundenes data er trygge døgnet rundt, hele året.

Løsning

Animasjon skiller seg ofte ut fra annet innhold i sosiale kanaler, noe som skaper en interesse og blikkfang i feeden. Vi ønsket å lage en animasjon i 16:9 slik at mest mulig informasjon får plass. Vi startet med en story line som varer rundt 30 sekunder. Slik får vi frem budskapet uten en altfor lang animasjon.

Sluttprodukt

Vi jobbet først med profil og illustrasjoner. Her trengte vi karakterer, diverse elementer, samt komplimentere farger i henhold til profil. Ved å lage et moodboard i starten av prosessen sørget vi for å ha en rød tråd gjennom animasjonen.

Vi landet på helten FenceMan, som vi kan bruke videre i profilen til Fence. Motparten, «den onde skurken», bruker en mørk fargeprofil for å fremheve «ondskapen» han besitter, en kontrast til helten vår med sine lyse farger.