Format Eiendom
Hjemseng Brygge – En Skjærgårdsperle.

Case

Format Eiendom ønsket å skape en film som kunne fremheve deres boligprosjekt, Hjemseng Brygge. Dette boligområdet ved vannkanten på Nøtterøy skulle presenteres som nytt og unikt for potensielle kjøpere.

Brief

Format Eiendom er et anerkjent ingeniør- og kompetanseselskap som har spesialisert seg på utvikling, planlegging, bygging og salg av boliger i Vestfold-regionen. Deres engasjement for kvalitet og nyskapning gjenspeiles i prosjekter som Hjemseng Brygge, som er en perle ved vannkanten på Nøtterøy.
Løsning

Følelser spiller en avgjørende rolle i markedsføring av boligprosjekter, derfor var det viktig å bruke video for å engasjere potensielle kjøpere på en emosjonell måte. Med Hjemseng Brygge-prosjektet i en tidlig fase, var fokuset på å formidle følelsen og forventningene man kan ha som fremtidig bryggeboer.

Filmen skulle skape et bilde av livet ved vannkanten, med nøkkelord som «leilighet ved vannkanten,» «båtplass,» «skjærgårdsidyll,» «utsikt,» og «investering i livskvalitet». Gjennom utvalgte bilder og video, skulle filmen appellere til drømmen om det gode livet ved sjøen.

Vi produserte en hovedfilm i det brede 16:9-formatet, som gir en omfattende oversikt over Hjemseng Brygge og dets omgivelser. For å maksimere potensialet, ble filmen også delt opp i kortere snutter i formater som 4:5 og 9:16, optimalisert for annonsering på sosiale medier. Vår rolle inkluderte alt fra filmopptak og droneopptak til musikk, klipping og regi.

For å gi en følelse av samfunn og aktiviteter, valgte vi også å inkludere filmklipp fra vår mediebank, som viser mennesker i ulike aktiviteter. Dette komplementerte filmen og gjorde det lettere for interessenter å relatere seg til hva de kunne forvente hvis de valgte å investere i en leilighet på Hjemseng Brygge.