Videoproduksjon & animasjon.

Vi produserer videoer av høy kvalitet, til alle type formål.

Video – et effektivt virkemiddel i sosiale medier og på nett!

Vis frem bedriften, referanser eller spesifikke tjenester, fordelen med video at man kan fortelle mye på kort tid. Video fanger interessentene lenger og passer godt inn i dagens trender i sosiale medier.

Enten videoen er ment for annonsering, friske opp en nettside eller dokumentere en historie, så kan vi levere raskt og kommer gjerne med gode innspill der det trengs.

Vi produserer videoer til alle digitale flater og formål.

Klikkbar tilbyr en rekke tjenester innen video for å hjelpe bedrifter med å nå sine mål på en kreativ og engasjerende måte.

Vi sørger for at alle videoene vi produserer er tilgjengelige i ulike formater, slik at de passer perfekt inn i ulike medier og plattformer. Vi arbeider nært med våre kunder for å forstå deres mål og ønsker, og bruker vår ekspertise for å levere videoer av høy kvalitet. Ofte er resultatet en kombinasjon av tjenestene nevnt ovenfor.
Spill av

Sosiale medier.

Vi produserer videoer som er designet for å få engasjement på sosiale medier. Disse filmene er korte, underholdende og passer perfekt inn på plattformer som Instagram Reels, TikTok og YouTube Shorts.

Kundereferanser.

Vi produserer effektive kundereferanser som gir dine kunder muligheten til å dele sine positive opplevelser med ditt produkt eller tjeneste. Disse videoene kan bidra til å øke tilliten og troverdigheten til merkevaren din, og gir muligheter for fremtidige salg

Animasjon.

Bruk av animasjonsvideoer kan bidra til å formidle komplekse budskap på en enkel og underholdende måte.

Produktvideo.

Vi produserer effektive produktvideoer som viser dine produkter i aksjon og gir kunder en bedre forståelse for produktet sine funksjoner og fordeler

Salgsfremmende.

Vi hjelper deg med å selge dine produkter eller tjenester ved å lage kreative og overbevisende salgsfremmende videoer som tar målgruppen din på alvor og øker salget.

Event.

Vi dekker dine arrangementer og produserer kvalitetsvideoer som du kan dele med dine følgere og kunder.

Informasjon.

Vi lager videoer som formidler informasjon på en enkel og forståelig måte, og gir kunder og interessenter den informasjonen de trenger.

Dronefilm.

Vi tilbyr profesjonell dronefilmproduksjon for å gi ditt publikum en unik og oppslukende visuell opplevelse.

Rekruttering.

Vi hjelper deg med å rekruttere nye medarbeidere ved å produsere rekrutteringsvideoer som viser frem arbeidsmiljøet og kulturen din.

Interessert i en reklamefilm?

Kontakt oss for gjennomgang av prosjekt og beregning av pris.