Gorbygg AS
Bygget for suksess.

Case

Gorbygg AS bestemte seg for å ta steget inn i den digitale verden ved å skaffe seg sin aller første nettside. Målet var å ha en enkel, brukervennlig plattform som kunne representere deres profesjonelle tjenester og gjøre det enklere for potensielle kunder å finne dem online.

Brief

Gorbygg AS er en aktør i byggebransjen med en solid historie av vellykkede prosjekter. Deres ekspertise spenner fra bygging og oppussing til omfattende renoveringer og tilbygg. Med fokus på kvalitet og kundetilfredshet, var det på tide å ha en digital tilstedeværelse med nettside.

Løsning

En velfungerende og intuitiv nettside er av avgjørende betydning for en bedrift som leverer profesjonelle tjenester. Den gir ikke bare en plattform for potensielle kunder å finne informasjon om Gorbygg AS, men den gjenspeiler også profesjonaliteten til bedriften.

Vi skapte en «one-pager» nettside som gir en helhetlig opplevelse for besøkende. Fokuset var på et elegant og moderne design som fremhevet Gorbygg AS sitt arbeid og verdier. I tillegg til nettsiden tok vi ansvar for utforming av logo og fargeprofil som skulle reflektere selskapets identitet på en tydelig måte.

Vår rolle inkluderte også tekstproduksjon for nettsiden, noe som sikret at budskapet var klart og konsist. For å legge til en personlig preg, tok vi også portrettbilder av daglig leder, som gir et ansikt til selskapet og bygger tillit hos potensielle kunder.

Den nye nettsiden for Gorbygg AS fungerer som en digital bro mellom dem og deres kunder.