Ektvedt
25år med muligheter og løsninger

Case

Ektvedt AS ønsket å markere sitt 25-års jubileum med en spesiell jubileumsfilm som skulle fange essensen av deres reise og suksesshistorie. Dette skulle være en feiring av deres prestasjoner og en mulighet til å reflektere over veien som lå bak, samtidig som de så frem til fremtidige utfordringer.

Brief

Ektvedt AS er et anerkjent maskinentreprenørfirma basert i Vestfold. Gjennom årene har de bygget opp en stor portefølje med små og store prosjekter som strekker seg over hele Østlandsområdet. De er kjent for sin dedikasjon til kvalitet og effektivitet i bransjen. Med 25års erfaring er Ektvedt AS en betrodd aktør i maskinentreprenørbransjen.

Løsning

For å hedre Ektvedt AS sitt 25-årsjubileum, utviklet vi en hjertevarmende jubileumsfilm som fanget sjelen av deres reise. Filmproduksjonen involverte en omfattende prosess som inkluderte manusutvikling, filming, klipping, regi, dronefilm, stemme, lyddesign og musikk.

Resultatet var en film som ikke bare markerte deres prestasjoner, men som viser at deres medarbeidere er de i stand til å takle utfordringer fra tidlig morgen til sent på kveld, og at de deler en felles visjon om å levere kvalitet og effektivitet. Der hvor andre ser hindringer, ser Ektvedt muligheter og løsninger.

Vi takker for muligheten til å bidra til markeringen av Ektvedt AS sitt 25-årsjubileum. Vi ser frem til mange flere år med samarbeid og muligheter til å skape minneverdige prosjekter sammen som vil etterlate sitt preg for kommende generasjoner. Gratulerer med 25 fantastiske år, Ektvedt!